dilluns, 12 d’octubre de 2015

GROUP CODE de cada classe

Benvolguts pares, mares i/o tutors
 
Si heu seguit les instruccions que hi ha a baix, haureu aconseguit inscriure el vostre infant a la web dels exercicis que l'editorial macmillan facilita per a que puguin repassar el més important del que fem a l'aula.

Ara només us falta entrar amb el nom de l'usuari i contrasenya al llibre digital que hi ha a la part esquerra (TIGER TALES/TIGER TEAM/TIGER TRACKS). Un cop escrit el username i password, entrar al llibre. LLavors es veuen diferents quadrets de colors que dónen accés a diferents activitats,  clicar a l'apartat Markbook i introduir el Group Code de la classe del vostre infant que teniu aquí sota i a la tapa del llibre d'anglès que ha dut a casa.

1A  ACIYVYJ       3A  WECOVVL        5A  I2UHZA0
1B  MWDIJGO       3B   DPP546V      5B   ZQC6JC0
2A  VHW7SQV    4A   WWX0KEP    6A   XV4XCMC
2B  N3OEIYB 4B  31W9QJ8       6B   EHDAC0P

 A partir del moment en que està introduít el Group Code, les mestres d'anglès podrem veure qui ha estat treballant, durant quanta estona i el seu rendiment.
Treballar en aquest espai web seran els deures únics per als infants de 1r i 2n. Per als de 3r, 4t , 5è i 6è seran deures impressindibles de cara a estudiar per a les probes, independentment d'altres deures que aniran apuntats a l'agenda.
Per a qualsevol dubte estem a la vostra disposició.
Gràcies per la vostra col.laboració!1 comentari:

  1. Ok, fet!!!, molt bona idea...
    Ara ha fer feina d'una manera divertida....La Júlia, està super motivada

    ResponElimina